Referat: Väsby FK - Vejby IF

Här följer matchreferat.

Vi mötte upp Väsby med en 12 man stark trupp i ett blåsigt Höganäs. Statistik kan vara osäker och farlig, men statistiskt sett brukar vi ha utmaningar mot Väsby. Så även igår.
Väsby är ett svårt lag att möta, deras mittfält är starkt och framåt har de en del vassa spelare också.

Vi startade första halvlek bra och hade några bra lägen. Halvleken var ganska jämn, men känslan var att vi hade ett visst övertag.

I andra halvlek tryckte vi på och efter pass från Ronnie gjorde Agim en bra individuell insats och satte bollen säkert vid högra stolpen, 1-0! Vi fortsatte på ett bra sätt och efter magisk pass från nyrekryteringen Jocke till mig på högerkanten hade jag öppen gata, gjorde ett taffligt avslut, men fick tillbaka bollen och passade Jonny som påpassligt nickade in bollen, 2-0.

En stund tidigare var Väsby skapligt upprörda på domaren vilket slutade med ett rött kort på en av deras spelare.

Efter en stunds jämn kamp gjorde Väsby 2-1. Här tappade vi vårt spel och kort därefter gör Väsby mål igen. Detta blir dock bortdömt då bollen ansågs studsa ut från målets hjul. Stämningen mellan domare och Väsby blev inte precis mysigare efter det.

Väsby gör 2-2 strax innan matchslut.

Både Ronnie och Öberg hade finfina chanser som tyvärr inte bar frukt (läs gärna Öbergs egna ord i tidigare mejl…).

Öbergs sista chans slutade med en fällning i straffområdet, men domaren dömde ej straff, möjligen p.g.a. en del tidigare beslut som var emot Väsby.

Vi tar med oss 1 pinne med en viss känsla att vi kunde vunnit.